Måste gissa mer ju

Prinsmamma gissar

A Bf mars - gissar flicka
Sara bf april - gissar pojke
Lina bf april - gissar pojke
Micka bf juni - gissar flicka
K bf i sommar - gissar flicka

Lördag

Då var lördagen avklarad med. I går kväll var jag på Me & I-party. Deras nyheter hade kommit. Kan ju säga att det är tur för min plånbok att jag inte har döttrar. Hade handlat ihjäl mig. ;) De har en så himla fin klänning med tårtor och bakelser på.
Bild lånad från Me & I.

Visst är den helt underbar. Har ingen att köpa den till helelr. Men så kom ajg på. Vi är ju bjudna på dop i mars. En liten flicka. Perfekt doppresent så den fick det bli! Ska göra ett supertjejigt paket med och ett cupcake-kort. Längtar...
De hade jättemycket fint till pojkar med men inget som jag föll för direkt.
Fick kommentarer av värdinnan över att det syns att att jag gått ner i vikt. Känns så skönt. Det känns på pläderna men alltid kul när det syns.
På dagen i går var jag och Kristina ute och gick med barnen. Gick ner till stadsparken, runt sjön, till lekparken och via Ica hem. Köpte fredagsbaguette och lite räkor. Så gott så gott.

I dag var vi hos Elin och Frida. Har inte träffat dem sedan den 22 december. Det är lääänge. Men förkylningar av olika slag har satt stopp för det. Frida hade blivit klippt. Lugg, hon var så söt. Måste ta en bild på henne. Hade inte med mig kameran. Lucas var hemma med pappa så det var jag och Oscar. Jättemysigt och de lekte bra.

I mogon sak vi fira svärfar som fyllt 65. Bowling och middag på Sandsjöbaden. Ska ut och gå i morgon så jag kan äta med gott samvete.

Sjuk liten Lucas

Nu är Lucas ordentligt risig. IGEN! Fattar det inte. Han åker på allt han kan den lille skrutten. Väntar på att barn ska ringa så jag får prata med dom. Var där i går och han fick inhalera. Sedan i går kväll var han så ledsen. Och har gråtit hela natten. Och Lucas är en väldigt nöjd bebis så det stämmer inte riktigt.


Vikt Väktarna och varsel

En ny dag då. Var en sväng på jobbet i dag. Information kring det att det ska varslas 10 personer. Så vi får se vad som händer. Blev inte mycket klokare... men lite!
Oscar börjar bli rastlös nu. Trotsar järnet, om precis allting. Men det tyder väl på att han börjar bli frisk. Han är ändå hemma hela veckan så får vi se på tisdag. Ska inte göra om samma miss som sist. Att han går tillbaka lite tidigt.

Lucas har varit ganska risig i dag. Han hostar massor och kräks slem. Får se hur han är i morgon men vill nog gärna att doktor Anna tar en kik innan helgen.
Längtar efter att få krypa till kojs. La mig vid 23.30 och sov till 6.30. Känner mig inte riktigt okej. Frej var dålig i går kväll så han sov från 21.30 till 10. Men han var ju inte pigg heller. Men i natt vill jag sova. Skkulle vara underbart att få sova ostört en natt.

Dags för VV i kväll med. Och -1,1 kg! Så totalt på 3 veckor är det -5,1 kg. Siktar på en till stjärna nästa vecka.

I dag tänker vi lite extra på Oscars kompis K med familj. Krya på dig!

Mer tävlingar

Här kan du tävla om en underbar filt till bebisen. Bara Älskar Sobeas härliga saker.


Mammafika!?

Nu är vi ju fortfarande inte helt pigga men nästa vecka. Vad sägs om en fika. Vet ju att vi är en hel drös med kids i samma ålder. Ida, Lindha någon mer som vill? Undersöker bara intresset lite.
Skulle vara så roligt!

Tävling igen


Vad mycket tävlingar det finns. Men detta är verkligen en sådan sak som jag skulle behöva. Tävla hos Hem & Lycka.

Vilka vänner man har!

Känner mig så otroligt lycklig mitt i allt elende med sjukdomar. Vilka fantastiska vänner jag har.
I förmiddags när allt kändes piss och alvedonen var slut erbjöd sig IDA att susa ner till apoteket och inhandla det.
Tack supersnälla Ida. Det glömmer jag aldrig. ♥



Dagen har förflutit annars. Oscar har varit halvkinkig och Lucas med. Men men, hoppas det går i rätt riktning.Fick samtal från dagis i dag med. Det går magsjuka igen. Så då håller vi oss hemma. Hade vi ju iof gjort ändå men ytterligare en anledning. Fattar inte hur det kommer sig att det fortfarande går.

Lekte lite med min kamera. Snygga ljusstaken Frej fick i julklapp från jobbet.


På eftermiddagen/kvällen ringde underbara vännen Anna och sa. Titta utanför er dörr så hänger det nog något där. Så jag öppnade dörren och hittade detta.


Hemgjort vaniljsocker med äkta vanilj, ett smaskigt recept,packer poch rulle till Oscar. Krya på er stod det.


Oscar blev superglad över att få öppna paket när han egentligen skulle sova.



Meckar Micke. Vilken lycka.
Tack snälla Anna för de fina presenterna och framförallt för omtanken.

Om ni inte har någon råsaftscentrifug. SKAFFA DET! Att kunan göra sin egen juice när man känner sig trälig är Lyx.
Gjorde mig en kanna i dag. Så himla gott. och inga points heller. För det är inget tillsatt socker.

Anmält

Nu har jag amält händelsen på Vårdcentralen. Tack snälla pappa för all hjälp. Så får vi se vad som händer efter det.

Känns lite bättre i dag men långt ifrån bra. Lucas är hostig som sjutton med. Hoppas vi får bukt med hostan genom inhalationer hemma. Är inte sugen alls på att åka till barnmottaginingen.
Får se vad dagen bjuder på. Frej är hemma i allafall. Känns skönt med två halvkrassliga och gnälliga barn.

Inte riktigt 100 än

men klart mycket bättre. Ingen feber i dag men hostig och känner mig allmänt "trälig". Oscar har trotsat med all energi han har. Börjar väl bli trist nu. Men inte så mycket att göra. Orkar helt enkelt inte ta tag i saker. bvar på Willys en sbväng. men av den enkla anledningen att slippa åka själv med två barn i veckan. Får iof se hur det blir. Frej mår inte alls bra. Men då är det handlat i allfall.
Någon som läser här vars bebis kan använda liberos stl 3? Har några stycket till den som vill ha. Känns fånigt att slänga. Bara hojta.

Jag har inte fott mina pengar från försäkringskassan än? Ni som är föräldrarlediga, har ni fått?

Nej nu säger min hals att den vill ha te med honung och citron.

Just det. Grattis Olle/Farfar 65 år i dag.


Kladdig Lucis. Men märket i apnnan syns...


Fick plattången i fredags. Löv it men bökigt att göra på sig själv.  Fredagsnöje...


Sjuk mamma. Hög feber och ont i hela kroppen.


I rättvisans namn en bild på pappan med. Han är inte pigg han heller.


Lucis lika söt och glad som vanligt...

Sjukdomarna tar över

Jaha, då har jag med fått det. Är totalt genomförkyld. Ont i halsen, hostig, ont i kroppen, trött och fryser. Jippi. Så nu blir det till att knapra alvedon. Frej har jouren med och det känns ju lägligt. NOT.
Tänker tända en brasa och sitta i soffan hela dagen. Vägrar gå ut. I går när jag gick och la mig var det iskallt i sovrummet. Riktigt islkallt. 18 grader ska det vara i sovrum säger de som vet men nu var det inte långt ifrån att man fick skrapa rutorna. Hade raggsockar, två duntäcken, en filt och fleece på mig och frös som tok ändå. Lucas börjar med bli sjuk. ha har bökat hela natten och varit väldigt ledssen och knappt kunnat andas. Vid 4.30 gick jag ner med honom på soffan. Jag tog ett par alvedon och gav lillprinsen en med. Om han mår som jag ska han absolut ha alvedon. Tillslut somnade han och jag med. Vaknade inte förrens 8 av att storprinsen sprang in och väckte pappa.
Kan knappt väntatills kvällen när vi får sova igen. Eller jag hoppas vi får sova.

I dag fyller Erika 28 år. Grattis min vän. Har inga bilder på dig. Det måste vi ändra på.


Tävla


Tävla om lite smaskigt te här. Härligt när det är kyligt ute.


Besök på barnmottagningen

I morse var Oscar inte pigg alls. Fick efter lite tjat komam till barnmottagningen. Vilken tur. Anna Isic lyssnade och tittade i öronen. Oscar var väldigt röd i ena örat och lite i andra. Sedan hörde hon ett biljud på ena lungan. Oscar fick inhalera ventolin och något mer, plus att han fick betapred. Han somnade på britsen och frös så mycket så ahn ahde både min och sin jacka över sig. Några gånger vaknade han till och väste ynkligt fram "tablettask". Han får det när vi varit hos doktorn...
Lucas var en ängel hela tiden. Så snällt satt han och tittade i sin vagn. efter inhaleringen var det konstiga ljudet borta men det var inkapslat slem. Låter ju kul. Var början på lunginflamation. Så det blev Spektramox, örondroppar och ipren.
Detta missade alltså läkaren i går på VC. Jag ska nog göra en anmälan. Blir så ledssen. och doktorn blev med irriterad på dem. När vi gick ifrån banmottagningen sa Oscar. "jag gillar bara doktor Anna"... Vem gör inte det.

Så Anna Isic, 10 000 röda rosor till dig för att du tar allt på allvar och bryr dig om både barn och föräldrar.

Sjukdomar...

Natten ahr gått bra men Oscar vaknade med 39 graders feber. Nu ligger ahn i soffan och tittar på Thomas tåget. Lucas var konstigt i går. Efter vällingen kräktes han upp hela flaskans innehåll... Men somnade nöjd och sov hela nattren. På morgonen nu åt han en stor tallrik med gröt. Sedan fick ahn ersättning för en lite stund sedan och kräktes igen. Lite slemmigt. Han börjar nog bli förkyld igen för näsan rinner. Om det var maginfluensa borde han ju reagerat på gröten tidigare. Eller? Och kräkts mer i natt. Får väl se hur det går.
Har i allfall ringt barn, var i kontakt med barnakuten i går kväll om Oscars hosta och se sa att jag absolut skulle ta kontakt med barnmottagningen. Ringde vid 9 och fick beskedet att de ringer upp kl 10.30... Tur att man slipper sitta i telefonkö i allfall.

Måste ju säga GRATTIS till lilla FRIDA som fyller 1 ÅR i dag! Gammal bild men det var länge sedan vi sågs...


Dunderhostig Oscar

Lämnade storprinsen på dagis i dag. Lite snorig och lite hostig. Men inget allvarligt. Jag utgår från att de ringer om det är så att han blir sämre. När jag hämtade honom verkade han lite medtagen och de sa att han hade hostat endel. Men inget allvarligt. Så vi åkte till frissan med O som bestämt. Han hostade en heldel och så somnade han! Hade jag vetat att han var så hängig hade vi inte gått till frissan, än mindre till dagis. Men men han blev så fin. Som vanligt :)

Väl hemma piggnade han till och ville ha äpple och lite te. Sedan började han hosta. Och hosta och hosta och hosta. Nonstop utan en möjlighet att prata. Så höll det på i en timme. Sedan ringde jag sjukhuset. Barnmottagningen var stängd och jag blev kopplad till vårdcentralen som ville att vi skulle komma direkt. Ringer hem Frej från jobbet och vi åker till sjukan, jag och Oscar. Får snabbt komma in på ett rum. Oscar är jättehängig. Dokton kommer. Det var det värsta jag varit med om. Otrevlig, hård i sina rörelser, sliter upp Oscars tröja och smäller med det iskalla stetoskopet mot hans lilla prinsrygg. Andas ryter hon. Hallå han är 3 år och inte pigg. Man behandlar inte barn på det sättet. När hon lyssnat backar hon och säger att jag vill sydda mig mot hans hosta. Så jag ställer mig här borta. Vilken läkare. Har bara negativa upplevelser av Nässjö Värdcentral. Kommer ALDRIG mer gå dit med något av barnen. Kräver att få komma till barnmottagningen annars söker jag privat läkarvård. Hon sa i allfall att det inte var så farligt och att jag skulel ge honom nezeril och höja sängen (!). Suck!
Skrev ut Cocillana i allfall så vi ska ge det i kväll får vi se. Är han lika hostig i morgon ringer jag igen, till Barnmot.

Fick dessutom det trevliga beskedet att 16 är varslade på tidningen. Jaha... Undrar hur det går. Är ju mammaledig ett tag till men det känns inget kul. Vet inte om jag får vara kvar eller inte. Ringde min chef och skulle kolla läget men han visste inget. Sa också till att jag kan hoppa in lite om det behövs.

I morgon får jag min plattång. Jippi! Något bra med denna dagen i allfall.

Tandläkaren och Vikt väktare

I morse var det dags för sista besöket hos farbror tandläkare. Jag är tokrädd för tandläkare och föder hellre 10 barn på raken än att gå dit. Hur som helst lagade jag ett hål i höstas och den tandläkaren var det värsta ajg varit med om. Hon gjorde inte rädslan mindre, otrevlig och sur var hon med. När det blev denna tanden som var tvungen att rotbehandlas ringde jag upp och sa att jag ville ha en annan. Visste då om en mycket skicklig tandläkare och fick tack och lov komma till honom. Jag säger bara RAGNAR HÖILJFORS. Helt fantastisk! Noga, trevlig, mjuk och så bra. Det känns skönt. Så nu är ajg snart uppe i den underbara summan 3000 kronor. Så då ska ajg be att de gör en grundlig undersökning och om något behöver fixas att det görs innom den här karenstiden. För efter 3000 kronor har man 50%. Rea är ju alltid bra!

Efter tandläkaren skulel vi till BVC och 6 månaders kollen av Lucas. Han vägde 9340 g och var 72,5. Oscar vägde 9320 och var 71,5 lång vid samma ålder. Så märkligt det är. De följer verkligen varandra.

Oscar var på dagis i dag, jag var ordentlig och promenerade hem. Oscar var trött när vi kom hem coh frös. Så ahn fick lite varm saft och en knäcka. Sedan var det hålligång igen.

"Lucis, vill du bygga tåg på mitt rum, Aaa mamma det ville han" Alla ord i ett andetag. Sötprinsarna


Var på Vikt väktarna i kväll igen. Denna gången var det 1,4 minus. Så totalt har jag gått ner 4 kg på två veckor. Är mycket nöjd...
När jag var påVV ringde Frej och Lucas illvrålade i bakgrunden. Han hade trilalt in i vårt soffbord. På den är det en glasskiva, och rätt in i den trillade han. Men det blev en ordentlig bula. Men piggnade till berättade Frej.  Ush min lilla Prinsbulle.

Ny vecka igen

Tycker att de går så fort, veckorna. Det bara svishar förbi så är det ny veckan igen. I morgon blir det dagis för Oscar, han hostar fortfarande lite och är lite snorig men ändå mycket bättre än förra veckan. I dag har ahn varit hyfsat glad i allfall efter det att vi var i pulkabacken med lilla V.
På förmiddagen var Frej hemma för jag skulel åka ock besiktiga bilen. Den gick igenom!!!
Fram till kl 14 hade vi många duster jag och Oscar. Han är världens med underbara prinspojke men i bland promenerar han verkligen på mina nerver. Sätter jag fram gröt till frukost talar ahn högt och tydligt om "JAG VILL INTE HA". Nähä säger jag. "JAG VILL INTE HA" säger han igen. Okej säger jag. Ät din smörgås. "JAG GILLAR INTE SÅN". Okej då kan du gå från matbordet nu. Snabbt piper han i väg och börjar leka. efter 45 kommer han tillbaka. Jag är så hungrig. Kan min amge få något att äta...
Och så var bråket i gång. Nej det kan du inte för vi ahr ätit frukost och du gick i väg. Då blir det inget. Förhoppningsvis så förstår han att det inte är idé att tjata om ett tag... Tycker inte att det är okej att komme en knapp timam efter frukost och vilja ha frukost igen för att man inte åt innan. Och gröt vet jag att han gillar. När han får bestämma... Det är råd från dietisten med havregröt på morgonen.Så vi ska försöka få in det i rutinen.

Vi var som sagt ute med lilla V i eftermiddag. Jätteskönt att damma av sig. Oscar och V åkte snow racer och hade jättekul. Förutom inann de hade kommit igång. Då var vi hemam hos V. De lekte i lekstugan och Oscar tycker de tär så kul. de pratade med varandra, helt plötsligt skriker V. "DET ÄR MIN MAMMA" är typ 1 cm ifrån honom och skriker.
"Snälla V, vi behöver inte bråka" säger Oscar... Det var så knasigt att höra honom säga det. Men underbart ändå. Han ville bara leka liksom. Men sedan lekte de hur bra som helst och jag och Mamma K pratade. Vi hade i allafall en härlig eftermiddag med glada barn. Härligt.

Morfar var förbi och Oscar fick en ny Barbapapabok. Han blev så glad.  Har redan läst den 3 gånger. Den hadlar om en dinosaurie. Hela kvällen har han tjatat om Dinosaurier, att hans kompis K älskar dinosaurier, att dinosaurier är farliga. "Nej säger jag. De är söta och bara vill pussas."
"Nej K säger att de är farliga!"

Lägger in en bild på lillprins.



Och sötprinsarna.


Så här såg det ut i går när Oscar byggde tåg med pappa. Lucas var med och lekte. Men han tippar ibland. Så pappa Frej löste det på sitt eget sätt :)




Egentid och middagsbjudning

Oscar är fortfarande halvkrasslig. Får se hur det är i morgon. Han hostar rätt ordentligt tyvärr. men hpoppas han blir bättre snart. Han äter som en liten fågelunge. Men det blir ju så när man är krasslig. Vi var och handlade lite i dag. Oscar skulle ju ha sitt lördagsgodis.
Dessutom var jag helt ensam en stund på förmiddagen.åkte ner och gick i affärer helt utan barn. Väldigt märklig känsla när ajg alltid är omgiven av mina småälsklingar. Skönt var det att få komam i väg lite själv men samtidigt saknade jag dem. Hade planer påa tt gå och fika men det var så mycket folk plus att det kändes knasigt att gå själv. Men köpte en ny morgonrock till Oscar i allfall.



På eftermiddagen var vi bjudna till Gustav och Sanna. Har typ inte varit hos dem på nästan ett år. det var jättetrevligt. Vi fick god mat men Oscar åt typ nada. Tror att det hade lite att göra med att köttfärsen var kryddad med tacokrydda. Han blev magsjuk för två år sedan efter att vi ätit tacos. Han hhr aldigt ätit det sedan dess. Totalvägrar fast vi försökt. Men det är inte hela världen. en jättetrevlig eftermiddag var det i allfall. Tack Sanna och Gustav!





Sanna och jag pratade lite medans pojkarna "lekte". vet inte hur vi kom in på det men Sanna har i allfall en plattång. jag frågade om jag får låna den och då satte hon i gång med att platta mitt hår. Jag avskyr mina lockar och vill gärna ha bort dem men det ahr inte blivit så. Är i allfall nöjd med resultatet och måste köpa mig en plattång.


Rätt nöjd!

Vi såg en så bra film i kväll "The notebook". Se den. En så fin kärleksfilm.

Fredag igen

Då var det helg igen. Det går fort... Morgonen började vi på Radiologiska enheten. Hade tid för röntgen av buken på Oscar. Vi blev sena tyvärr då det var omöjligt att skrapa rutorna. Typ värsta inlandsisen på rutorna. Men allt gick bra. Tog med mig min pappa som fick sitta med Lucas i väntrummet. Vi gick in och och Oscar och sedan gick det fort så var det klart. Mutade honom med en tablettask med. Han vet att han brukar få det när han varit hos doktorn. Och är det inte värre än så...

Var ute en pyttesväng med lill Vilma på trädgården med.Men Oscar var inte på humör. Märks att han inte är riktigt pigg. Hoppas han mår bättre i morgon.

6 månader

I morse kl 05.18 för 6 månader sedan föddes vår lillprins. Så fantastiskt det var *tänker mig tillbaka*

05.18 15 juli 2008 Helt helt färsk. Ljuvliga lillprinsen. ♥

Och i dag


Han blev riktigt bra måste jag säga...

Oscar ahr varit hemma från dagis i dag. Är inte alls på humör. Sur, ledssen, ont i magen och ryggen. Huvva. I morgon ska vi röntga hans mage i allafall. Se så det inte är stopp igen. När vi ätit lunch blev han arg för han inte fick kex istället för mat. Så då gick han upp. tyst blev det och när jag gick upp och skulle se vad han hade för sig för hyss var det detta jag såg.

Ljuvlig storprins ♥

Annars har ine mycket hänt i dag. Grejerna från tupperware-partyt kom.

Måste ju passa på att säga ooOO GRATTIS OOoo till Micka och Freddie.. Så himla kul. Grattis grattis!

Vikt Väktarna

Det var vägning i dag. Hoppades ju att det skulle gå bra. 0,5 kg hade jag känt mig nöjd med. Men jag hade minskat 2,6 kg! På en vecka. Känner mig så nöjd. Vet ju att det inte alltid fortsätter så men att få en sådan kanonstart. Mycket glad är jag.
Vet ju att VV fungerar och trivs så bra med deras sätt att räkna och allt.

Lämnade Oscar till dagis i dag fast han hostat lite. Men det var gränsfall. Tänkte att de ringer väl om han inte är pigg. Det har de inte gjort så ajg tänkte att det var okej. tog Lucas i vagnen och gick till dagis. Allt var frid och fröjd. Oscar snickrade när jag kom. Så duktig.
Han åkte brädan hem ooch åt päron. Men han klagade hela tiden på att han frös och inte var pigg. Hemma ville han sova men sa att han skulle bygga tåg så jag lät honom gå. Han byggde lite men sedan tyckte jag att det blev tyst. Så jag gick upp. Då har han gått och lagt sig och tagit på sig täcket. Så han är inte pigg den lilla stora prinsen.
Han har hotat en del i kväll ioch hade feber. Så inget dagis i morgon.

♥ Min kära vän. Jag tänker på dig och finns här om det är något jag kan hjälpa dig med. ♥

Tulpaner

I dag fick jag en bukett med ljusrosa tulpaner av mig. Så fint. Älskar alla rosa blommor.


Nu börjar jag bli riktigt nöjd med min lilla blogg. Det marinblå strecket ska bort bara men det tar sådan tid ibland inann det uppdateras. Efter en ändring.

Måste passa på att säga ooOO GRATTIS OOoo till min svägerska som kommit in på sjuksköterskeutbildningen! Härligt, önskar dig massor med lycka till. Det kommer gå finfint!

Förresten. Sorry Lindha nu stjäl jag din idé igen. Men nu börjar det komma folk som ska få bebisar. Så spännande är det ju och att gissa. Det är ju en del av allt. Så nu gissar jag.

Prinsmamma gissar

A Bf mars - gissar flicka (får jag skriva ditt namn min vän)
Sara bf april - gissar pojke
Lina bf april - gissar pojke
K bf i sommar - gissar flicka

Det är de som jag vet nu. Hoppas det kommer fler snart. Så roligt med alla små bebisar.

Måste lägga in en bild på prinsarna med. Oscar ville så gärna att Lucas skulle sitta hon honom. Här drar han med sin kind mot Lucas huvud. Sedan luktade han honom i håret och sa. "Mamma han luktar så gott, han luktar bebis" Mina finaste prinsar. Och Lucas avgudar sin storebror.

Onsdagskväll

Nu har vi ätit med. Smaskigt med stekt lax, romanesco, potatis, morötter, kall sås med soltorkade tomater. Underbart gott blev det i allafall. I morgon blir det Viktväktarna igen. Håll tummarna för att det är minur. I allafall några gram. Vi får se. Har negativa erfarenheter fån första veckan förra gången så vi får se.

Oscar har varit på dagis i dag. Han var så glad när jag kom och busade ute. Märks att han trivs. När man varit hemam ett par dagar så blir det lätt att han försöker spela ut oss. Men men.

Lucas har kommit på att man kan dunka saker i bordet. Samtidigt blundar han. Ser helkul ut.

Annars har dagen varit okej. Anna var här en sväng. Skönt att sitta och prata med henne.

Så...

Nu börjar det arta sig. Inte helt klar men oo vad kul det är mär man ser det man ändrar i html blir ändrat på bloggen. Men nu måste jag nog gå och snusa på kudden. Ska upp tidigt. Ska till dietisten kl 8 för Oscars mage.

God natt.

God morgon god morgon

Lucas sov bra hela natten. Vaknade bara vid 6 och vilel han sin napp. Somnade om igen. Sådana dagar får amn inte glömam bort. Så härligt. Oscar kom inte in förrens vid 7.30 och sedan tittade vi på bolibompa i sängen. Så mysigt,. Hn verkar piggare i dag men det blev ingen lek med Edvin i allfall då jag gärna vill att han får gå på dagis i morgon. Så han får vila upp sig en extra dag. Det var ju ÖF med och funderade ett tag på att gå men nej. Skönt att vara hemma plus massor av tvätt.
Vill så gärna ha en bukett tulpaner. Får se om vi far ner och köper det sedan.
Ska se om ajg kan få bort blommorna här på bloggen: Ska fixa en egen bild. Hoppas det blir bra. Under tiden får ni ha överseende hur det ser ut.


Grejar lite

Nu försöker jag klura ut det här med html. Kul när det funkar. Men inte klart än. Men ska fixa så mycket jag kan (läs hinner).

Oscar har inte haft feber i dag men har ine varit helt hundra. Vi skulle till en dagiskompis i morgon och leka men tror ahn får vara hemma så kanske han kan gå till dagis på tisdag i stället. Vi får se hur han är i morgon. Var hos mamma och pappa och åt middag i eftermiddags. Smaskig stek och kokt potatis. Så gott.
Var även ute på en ganska hal och blåsig promenad i dag. Men de räknas ju med.

Ne nu måste jag slita mig. Dagarna börjar tidigt i detta hemmet och maken jobbar i morgon.

Pimp my blog

Hur svårt ska det vara egentligen. Att få en snygg blogg,. Fösöker hitta snygga bakgrunder och fixa till men nej det funkar inte. Grr. Om någon akn tipsa gör gärna det.

Fortfarande sjukstuga

Satt och kolalde på min blogg. Sedan Lindhas. Ser att jagg helt omedvetet stulit hennse ooOO-tecken. det var fult av mig. Förlåt Lindha. Tycker det är snyggt och visste att jag sett det någonstans. Sorry i allfall.

Nåväöl. Här är det fortfarande sjukstuga. Oscar ahr varit riktigt risig i dag. det enda han vill äta är Köttfärsås och spagetti. Men men. Lyckades hitta en portion i frysen så han åt i allfall. 39,7 har han haft i feber i dag. Gillar inte när barnen är sjuka. Känner mig som en dålig mamma men det är så jobbigt. Vill bara att de ska få må bra. Älskade prinspojkarna. Hoppas i allfall att han blir frisk snart. Han ahr legat i soffan och tittat på barbapappa hela dagen. Han var nere i källaren en sväng med Frej men ville ah jacka, fodrade stövlar, mössa och vantar. Så han kom upp efter 10 minuter. "Mamma jag är jättesjuk". Då är det illa. När ahn inte vill vara med pappa i källaren och meka. Då la han sig i soffan.

Var duktig i dag. Tog en långpromenad med lilla prinsen i vagnen. Skönt och lite intjänade points. Inne på dag 3. Jag vilalr verkligen VV. Trivs med deras sätt att räkna och det är liksom raka rör. Spänannd epå onsdag att se om det gett resultat. Förra gången jag var med var första veckan dålig. Men andra veckan hade jag tappat 2,3 kg.

Måste föresten tipsa om en film jag såg nu i kväll. "The sisterhood of the traveling pants 2" finns ju en etta med. hade ajg helt missat. hur man nu akn göra det när det står en 2:a bakom men anyway så måste ajg se ettan med. det var en underbar film helt i min smak.

Dagen har flutit på

Det har varit lite segt i dag måste ajg säga. blev så besviken när vi inte skulle till Kaxholmen. Men men. Oscar ahr flera gånger sagt, "jag är inte pigg, kan jag få en glass", han vill ah än det ena än det andra. Jag har trott att han har försökt och testat bara men i eftermiddags hade ahn 39 gaders feber. bara sådär pang. Och jag släpade med honom att handla fast han inte var riktigt bra. men ajg visste ju inte. Stackars lillprinsen.
Vi ahr börjat handla på Willys. En sak som ajg stör ihjäl mig på är grejen med babyvagnarna. Ni vet de som har en babystol på. Man måste ha en speciell polett för att få låna dem. De finns i kassorna. Visst okej liksom. men då vill de ha körkort eller 50 kronor i pant. Vem vill stjäla en sådan kundvagn undar jag!? Bökigt blir det när man ska ut till bilen med två barn och 3 kassar mat. Nej jag gillar inte att handla där men får göra det ändå. Mycket billigare.



En liten stund efter att vi kommit hem klagade stora prinsen på att ahn inte var pigg och hade ont i ryggen. Sedan bara somnade han. Min fina älskling.
Hoppas han är piggare i morgon.

Just det.

Lägger in en bild från i onsdags. När vi var i pulkabacken efter dagis. Så härligt. Men det var kallt. Nu är all snö borta tyvärr.

Oscar i pulkabacken. Så härligt.

Trist

Vi skulle åkt till min jobbarkompis och titta på deras nybyggda hus i kaxholmen i dag. Våra besök ahr sjutits upp varenda gång av sjuka barn på ena eller andra hållet. MEn det såg lovande ut inför dagens besök. Så ringde hon nu. Hennes lillpojke har över 39 graders febrer. Skit med. Hade verkligen längtat efter att få träffa dem. Men nästa vecka ska vi prova igen...

Får väl åka och handla lite på Willys i dag. Men det blir ingen lyx. denan månad var inte kul alls... Och så är det rea på textilhuset då. det är ju typiskt! Vill ha nya morgonrockar och badlakan till oss. som det är nu är min morgonrock röd, Frejs blå. Alla handdukar har olika färger. Vill ha beige och vitt... Vita handdukar är ju bra. För de kan man ju tvätta i klorin!
Detta är ju inget stort problem men lite klurar man ju när man går hemma.



Lägger in en bild på lillprinsen. Han sitter stadigt själv nu. Men någon mat vill han inte äta. Bara frukt. Och dessutom bara köpt frukt. Det jag gör själv vill han inte ha. Kräsen herre tror jag.

Dags igen

Det är ju nästan lite skämmigt att starta en blogg och sedan aldrig uppdatera den. Får väl ta mig i kragen helt enkelt.

Dagarna flyter på. Har julat bort alla tomtar nu. Så trött på dem. men har slarvat bort två lampor till fönstrena. har ingen aning om vad ajg algt dem så på övervåningen är det fortfarande ljusstakar. Kastade ut granen med. Nu ligger den övergiven på altanden. emn den fick med sig foten. Blir galen på den varje år så nu ska frej göra en.

Vad har hänt annars då? I dag åt Lucas en halv burk med majspuré. Mutade honom ioch för sig med varannan sked frukt men men. Vi får se hur det går i morgon.
I går skrev ajg in mig på VV. Måste ta tag i min kropp nu. Funkade ju förra gången. Gick ner 22 kg. Sedan hamnade Lucas i amgen och vips så hade vi gått upp massa kilon. Men vägde ändå inte så mycket som ajg trodde faktiskt.

RSS 2.0