Tandläkarbesök

I morse kl 07:10 var det tandläkarbesök för mig. det är tidigt även för en småbarnsmamma... Men det gick bra. Måste dock laga två hål. :( Men därefter blir det frisktandvård för mig. en ny grej de har börjat med. Man tecknar ett avtal i tre år. Blir kalald till tandläkarbeök, tandhygeinist med mera och betalar varje månad. Från några 10-or till några 100-lapapr. Får se vad jag får. emn hellre gå ofta och inte behöva fixa så mycket än sällan och få jättekostnader.

I går tog jag sällskap med A till stan. Tack för trevligt sällis! Hamnade på Lindex naturligtvis. Men de hade mjukisbyxor som såg ut som jenas. Helt perfekt och jag måste nog köpa ett par till. Supersnygga på med.

Lucas börjar få tänder. Visserligen hög tid för det men oj så kinkigt det är nu. I går var ingen bra dag. Men han fick lite alvedon. Någon mat äter han dock inte utan vara välling. Får väl vara så några dagar.
Me & I party hade E i går. Alltid lika trevligt att komma dit. Smaskigt fika såg det också ut att vara även om jag bara tog en smörgås. Kunde dock inte motstå  DEN HÄR. Passar väl till en prinsmamma ;)

Just det. i går var K´s pappa hät igen och hjälpte mig med min skuldra. 5-6 muskelspänningar löste ahn upp på cas 30 sek. Det bara knakade till i ryggen. Kände mig mycket rörligare efteråt men har ont i skuldran fotfarande. Han sa att jag ska vara försiktig med att lyfta... Det är jag men svårt med en kinkig 10-kilos klump.


Tupperwareparty

Har ju glömt säga till
På söndag kl 11 har jag Tupperwareparty.
Välkommen om du vill har lust. Vet att deras saker är lite dyra men vissa saker är superbra. Framförallt lådan där morötterna klarar sig utan att bli mjuka. Den är värd sin vikt i guld. Fridgesmart!
Lånad bild.


Muskelinflammation och träning

Min skuldra är fortfarande inte bra. K´s pappa säger att det är en inflammation i muskelfästena. I morgon hoppas jag han kan hjälpa mig att få ordning på detta. Gör ont som tusan och framförallt när jag sitter.

I dag var vi hos Oscars dagiskompis E. De bor helt underbart  och pojkarna lekte jättebra. Oscar är väldigt faschinerad av E´s tågbana. (Kanske får tipsa farmor om en bra födelsedagspresent. ;) Vi hade i allfall jättetrevligt i dag. En gammalklasskompis var också med, henna har ajg inte träffat på väldigt många år. Helt klart en lyckad dag. Hemma förbereddes middagen och sedan gick vi ut för att cykla lite med V. Barnen trampade på riktigt bra. En lång runda och klagade inget.

Är just hemkommen från träningen. Så skönt men jobbigt. Måste försöka träna mera...

I morse mötte denna synen mig... Lucas har ställt sig upp själv.  Han sitter vid Oscars stol. drar sig upp mot den och sedan går han till bordet. Kära nån vad det går undan nu. Fattar inte att hans snart är ett år!






Tidigt uppe

Men det är jag väl inte ensam om. De flesta småbarnsföräldrar tvingas upp på mogonen av sina guldklimpar. Just i dag gör det inte så mycket. Solen skiner och ute är det aldeles stilla. Lite sugen är ajg påa tt gå och sätta mig på trappan med en kopp te och bara lyssna - på ingenting...

Min skuldra är väldigt mycket bättre. K´s pappa var här i förrgår och satte några plåster och hittade verkligen de ömma punkterna. Han sa bara "Du ahr ont där". Jo det stämde. Hoppas det släpper mer och mer nu då.
I går bjöd dagen på en tur till parken med K, V och L. där var det träff med ÖF. Mysigt och skönt att vara i parken. Väldigt mycket roligare än att gå dit själv. Men det blir så bökigt med de små. med maten och allt. De kan inte röra sig som de vill. Så när det är uteaktiviteter förljer vi nog inte med alla gånger. Vi får se. Hemma fick vilunch hos K och satt i solen och hade det härligt länge. Barnen cyklade och hade det bra.
Det enda som känes tråkigt var att behöva gå in och sätta sig. Jag nämligen i går. Men väl där var det ingen fara. Bara tråkigt att byta solstolen mot datastolen. Men det var värsta förändringen på jobbet nu. Och väldigt bra blev det. Lite nya möbler, måla om, nya gardiner så blir det riktigt modernt. Man märkte på stämningen att förändringen var bra.

En anann sak som gör mig aningens orolig är Oscar. Han ahr under flera veckors tid klagat på att han är trött ca 1 timme efter att han gått upp och sedan flera gånger om dagen. Nu sover han till ca 7.30 och ibland längre. På måndag är det ajg som ringer till Barnmottagningen ch ber dem ta prover. Känns lite oroande faktiskt. Och det måste i allfalla kolals upp. Likaså Lucas mage.



I dag väntar trädgårdsarbete och altantvätt. Så får det nog bli lite grillat till middag.

Trist!

Skit med. En kompis till mig var i Ullared i går. Hon hade vänlighetena tt köpa en Softshelljacka från On the peak till mig. Men köpte för liten stl. En L. Trodde inte ajg skulle behöva XL men det gjorde ajg. Jag kan knäppa den men det syns att den är för liten. Ska lägga ut den på tradera. Hoppas någon köper den. En annan vän ska till ullatorpet nästa vecka. har bett vänligt att hon ska titta efter en sådan i en stl större. ;)


Lite snorigt

Natten ahr varit sådär. lucas har skrikit sig igenom den. Vet inte varför men antar att magen krånglar. Gårdagen var mycket trevlig. men trångt i bilen Det gick inte att handla några bokhyllor... Vagnarna tog upp hela bagaget. Men det var ju två brio, en duo och en kombi. Två barnstolar med bebisar, två mammor.
Först var vi i en jättekul afäär på klostergatan, Krakel. Därefter blev det A6 och sallad på majoren. Så himla god. Därefter hade vi massor av planer men hann bara till HM. Handlade lite sommarkläder till killarna. Ja jag vet... jag tillhör den där kategorin som älskar att klä prinsarna lika. Så det blev så här.


Förtydligande

Måste förtydliga mitt förra inlägg. Menar naturligtvis inte att man ska prata om döden med sina barn i tid och otid och fokusera på det. Men om det är så att någon nära/som de känner dör så ska man låta de vara delaktiga på en lagom nivå. Det var så jag menar...

Förlåt om jag var otydlig.

En snabbis till jkpg

ja det är vad som står på schemat i dag. Oscar är på dagis och jag och K svänger in en sväng dit. Ska bli kul. Hoppas på god lunch någon stans med.
I kväll är det vägning. jag vet inte hur det har gått. Får se.

I går var jag på föräldrarmöte på dagis. Det var väldigt givande men lite långt. Det var en sjukhuspastor som pratade om barn och hur viktigt det är att de får ett naturligt förhållningssätt till döden. Säga hejdå till mormor/farmor eller vem det nu är. Man sak inte missunna barnen det. Ligger nog något i det. Man ska prata om både liv och död med sina barn. Min första tanke om vi skulle få dödsfall i familjen, det är att skydda barnen från det. MEn man skyddar nog inte. Snarare tvärt om. I allfall var de väldigt intressant.


Hemma efter utflykt

I morse vaknade jag coh Lucas vid 7 tiden. Hade bestämt sedan länge med min jobbarkompis att vi skulle ses i dag. Det är 1 timme att åka så jag passade på när Lucas skulle sova på förmiddagen. Gick rätt smidigt men synd att det är så långt. Vi fick i allfall god mat, barnen lekte och tog även en promenad. Handlade lite Villervalla saker på rea i en butik där. Det fanns en studsmatta där och oscar ahr aldrig hoppas på det. Det blev en stor hit!



Stora barnen Saga och Oscar ute och leker.


Små barnen Lucas och Molly. Ser ut som frågetecken båda två. Men tyckte det var intressant med varandras närvaro.



Det var även gungpremiär för Lucas. Han var mest intresserad av vad storebror gjorde.

På vägen hem åkte jag förbi Stina. Har bestället ett så snyggt fat av henne och hämtade det. Och när jag packade upp det blev jag mer än nöjd! Eller vad tycks! Tänk med ett berg av jordgubbar, en härlig sallad eller varför inte en paj. Fatet var nämligen ugnsfast också. Det lilla svarta är en kant av silikon (borttagbar) Så att inte besticken åker ner. SMART!



Roligt med kalas

Oscar tyckte det var superkul med kalas. De hade dessutom hyrt en superbra lokal med plats för lek och bus. Alla barnen sprang omkring och dansade så frågade Oscar V (födelsedagsbarnet och den enda han kände ordentligt) "Ska vi dansa".

Sedan verkar han väldigt faschinerad av V:s kompis E. Pratar mycket om henne och vill att hon ska komma hem till honom. För hon har ju aldrig sett hans tågbana. Lilla pojken min. Mitt mammahjärta blir så varmt när han är sådär gullig.
Det var i allfall jättekul Sedan hem för att grilla med familjen Hallberg. Men vi hade gjort en miss och oljade hallgolvet och hela huset luktade lacknafta. Det var bara att ändra planerna och grilla hos familjen Hallbeg istället. Men det gick kanon. God mat och treevligt sällskap. Måste vi göra snart igen!!! Var hemskt länge sedan. Oscar leker så himla bra med Elin. De hade verkligen kul. Pussades så sött när vi skulle hem.

I morgon blir det en tripp till min kära arbetskamrat. Ska bli kul att träffas med barnen.

Kalassöndag och trädgårdsfix

I eftermiddag ska vi gå på kalas. Oscar är mycket förväntansfull. Kalas är det bästa han vet. Säger grattis till lilla V som fyller 3 år.
I går var det utearbete hela dagen. Kallt var det på morgonen men det blev varmare och varmare. Grävdre runt potatislandet och vände ner kogödsel och barkmull. Så jorden ser bra ut nu. Lätt och luftig. Fixade även till min pallkragesodling. Oscar ska få en egen pallkrage att odla i. Ärtor, majs, rödbetor och morötter säger han att han ska ha. Vi tog en tur till granngården inför detta projekt. 6 säckar  planteringsjord för 99 kronor. Perfekt!
Farfar kom förbi med och Oscar ville gärna visa att han kan cykla. Oscar blir så glad när farfar kommer och hälsar på.
 
Oscar tycker det är jättekul att hjäpla till ute i landen och jag tycker det är superviktigt att lära mina barn att tillexempel gruka inte kommer inplastad från affären. Utan att man odlar dem. Morötter växer i jorden och maskarna gör jorden bra. Någon gång i mitt liv SKA jag ha ett växthus. Då kan man odla lite mer spännande saker. Vårt val av dagis spelar mycket in med. De har samma tankegånger och odlar mycket med barnen.

I fredags var det en vän som, när vi satt och pratade, sa "Jag lägger alla mina pengar på bra mat. Det ger mig mest glädje". Javisst!! Här jagar man extrapriser och att allt ska vara så billigt som möjligt. Men maten är ju egentligen det viktigaste. Att man äter bra mat är viktigare än så mycket annat. Det ligger verkligen något i det hon sa.

Ni tror jag vi har lyckats bestämma oss om bilderna som Thorkel tog. Det blir den fina på pojkarna tillsammans, sedan en på dem var. Varsin närbild och några till. Så nu blir det lite förändring på väggarna. Vann även ett väggord i går i grått som jag ska sätta upp i hallen. Tror det blir bra. "It´s a wonderful life" står det.








En av de bästa sakerna med våren tycker jag är att man kan hänga ut tvätten. Det torkar supersnabbt, amn behöver inte stryka så mycket och det doftar underbart. Tänk om man kunde fånga den doften och ha i en liten burk. Det närmaste jag kommer är Yankee candle. Men inget går upp emot den naturliga doften.

Happy fredag.

En underbar dag har det varit. Igen. Det är gott om den nu för tiden. Känns ju bra :)

Vi begav oss mamma med två barn till ÖF i morse. Lucas sov lite kort stund men det fixade dig ändå. oscar och M lekte så bra. de hade verkligen kul ihop och pratade med varandra mycket. Så gulligt. De såg ju naturligtvis att det var tivoli. "Ska vi gå tillsammans sen?" Jaaa det ville han ju. Så efter ÖF gick vi dit men det var stängt. de blev så besvikna. Stackarna.
Oscar pratade om det hela eftermiddagen. Så jag lovade att vi skulle gå sedan.
När vi efter en ganska svettig promenad (2 barn, en vagn) uppför backen var vi ute på trädgården. Lucas sov, Oscar grävde i sandlådan och fixade. Vi var ute hela tiden fram tills det blev dags att fixa middag.
Sedan fick det bli en tur till tivolit. Oscar hade sett den stora larven (typ nyckelpigan) och den ville han absolut åka. Tränkte att det vill han nog inte men joho. Han sken som en sol och skrattade hela tiden. Som tur var träffade vi kompis K och då blev det extra roligt att åka.
Hemma blev det lite bus innan det var God Natt.








Sova?!

Det verkar Lucas ha bestämt sig för att vi kan göra en annan dag. Vid 06 började hann ljudligt protestera, försöka sätta sig upp och dra sin mamma i håret. Det var bara att traska upp med den morgonpigga lilla prinsen.Vi har varti fasligt bortskämda med lillebror som sovit fantastiskt bra. Storebror vaknade 05 hela sin första sommar och bara det inte blir så. ush. Man orkar ingenting.

I går var jag och A ute på en hyfsat lång promenad. Så härligt även om vädret inte var just det. I dag ser det bättre ut. Planen i dag är att städa inför helgen och ta tag i saker som släpar efter. Sedan sak vi vara ute. Går en sväng med Lucas så han får sova ute. En sådan underbar händelse i går var att Oscar kunde cykla helt själv. Ja med stödhjul förstås men de tidigare gångerna har vi fått putta på. Men i går trampade han iväg själv. Och fort gick det. Han har blivit så stor min prins.
 

Bilderna är här.

Äntligen. det är inte många dagar sedan de togs. Studio Bus levererade bilderna i går. Så nöjd. Eller vad tycks! Verkligen superimponerad av dem. Tack Thorkel för all hjälp. Och vad smidigt allt gick.


Gissade rätt

Hihi. Så har jag gissat rätt på två. Det är kul att gissa. Undrar hur det blir i övrigt här. Skulle vara kull att kunna fylla på listan lite med ;)

A Bf mars - gissar flicka (Blev en liten tjej)
Lina bf april - gissar pojke (Blev en pojke)
Sara bf april - gissar pojke
Micka bf juni - gissar flicka
K bf i sommar - gissar flicka

Måste be om ursäkt lite. Fick tre kommentarer väldigt snart efter förra inlägget. JÄTTEKUL! Och jag menade inte något som kritik mot er som läser. Men det är, som alltid, väldigt kul att få ett kvitto på det man gör. Även om jag naturligtvis har bloggen mest för min egen skull så är det ju kul att det finns folk som hittar hit. Ofta skriver man ju om saker som rör en själv och vad ska folk tycka till om det för. Men men. Hur som helst är det roligt att det finns de som läser.
Vet att jag är slarvig med stavningen ofta. Ska skärpa mig...

KRAM

Ännu en solig dag

Har tagit flera promenader i dag. Så härligt i solen. Väntar du spänt på att Thorkel ska höra av sig med lösen till bilderna. Spännande spännande.
Oscar var på dagis i dag. När jag hämtade honom lekte han och A så jättebra. De hade verkligen kul. Underbart att se dem så glada. De hade haft en bra dag på dagis i allfall. Tagit skrattbilder och målat. I morgon blir det nog naturrutan om jag inte har fel. Eller var det på torsdag? Jaja,det lär väl märkas.

Lucas är fantastik han med. Nu går det fort utav bara den när han tar sig fram. Han sitter på rumpan, drar med händerna och skjuter på med andra benet. Lilla bullen.

Chefen ringde i dag med. Om de nya lönerna. Det var ju trevligt med en liten löneökning. Måste ta tag i att lämna detta till F-kassan. Men där är allt så himla kompliserat. Ringde dessutom lönekontoret i dag ioch ville kolla hur mycket pengar jag får den 25:e. Har ju jobbat 7 dagar varav två är storhelg. Men det kunde hon inte svara på. Ville gärna veta så man kan planera med dagarna. Får gissa lite.



Nu väntar de desperata hemmafruarna. DUBBELAVSNITT! Tror bestämt att det får bli lite vv-popcorn då. Vägning i morgon. Och hoppas att jag gått ner nu. Skäms så när det är plus...
Egentligen undrar jag varför jag bloggar. Det verkar vara väldigt få som läser. Sällan kommentarer, tycker att jag själv är duktig på att kommentera hos andra. Men men. Får se det som min offentliga dagbok.

Jobb väntar i afton

Japp, i kväll ska jag jobba igen. Det blir nog bra. Eller vad säger du Linda?;)

Påsken har i allafal varit bra. I går var vi i trädgården och sedan åkte vi till Rödja. Sanna fyllde år den 10:e och vi firade henne med en Ipod. Hon blev nog glad verkade det som. Vi åt lite och sedan fick Oscar gå på äggjakt. Han och pappa sprang i skogen och letade efter ledtrådar som farfar gömt.
Lucas är inte riktigt pigg. Och vi hade inte tagit med vagnen... Men det löste farfar. Pappas gamla vagn var kvar så Lucas lånade den. :)









Påsk

Glömde ju önska er en glad påsk i går. Jag får göra det i efterhand.
 GLAD PÅSK


Fotografering avklarad

Och det gick så bra! Är så jättenöjd och vilka bilder! Helt fantastikt. Studio Bus och Thorkel kom lite efter kl 9. Vi forograferade Oscar och Lucas. och det blev såna fantastiska bilder. Thorkel lovade mig en bild som ajg får lägga ut på bloggen så nii ska få se. Allt gick väldigt smärtfritt trots att natten varit hemsk med en skrikande Lucas.... Från halv 4 har han skrikit non stop...

71 kronor per familj blir det i fotokostnad. Det är ju ingenting! En annan sak som är mycket trevligt. Jag som initiativtagare får 200 kronor per familj att köpa bilder för. 1200 kronor blir det! Här ska handlas!
Dagen var i allfall lyckad och jag hoppas att ingen av er som var här är missnöjda.

Glad påsk

Långfredagen... Passar på att önska er alla en glad påsk. Här är dagen redan i full gång. I dag blir det utedag som gäller. Ska hänga tvätt, tvätta bilen, räfsa och fixa lite i landen. Sedan är det jobbardags i eftermiddag.
Frej tyckte att det var en bra idé att vara uppe till kl 3 i natt. Så han får sova en liten stund till. Bara på nåder :) I morgon är det fotodags!

Rent hus

Passade på medan Lucas sover och Oscar är på dagis. Storstädning. Hann med riktigt mycket och det är stor skillnad att städa med barnen mitt i allt eller ensam. Jag kan lämna ett rum och när jag komemr tillbaka till samma rum efter någon minut är det fortfarande i ordning. I flera minuter. Timmar om vi har tur ;)
Nu tog jag mig en välbehövlig paus. Snart komemr Frej och jag ska fara till dagis för att äta påsklunch. Ska bli väldigt trevligt.
Oscar berättade för alla att hans mamma kommer sedan, han ska bara leka lite först. Sedan kommer jag till festen. Lilla hjärtat.
I går var han hemma med. Vi hängde i kaninerna i riset. Varje år när jag plockar fram de där kaninerna blir jag lika glad. Köpte dem för mååånga år sedan, när jag hade betydligt mer pengar än nu. Köpte 15 st. De kostade 25 kronor styck... Men å andra sidan så hänger de fortfarande med. Det är Bukowskikaniner med armar och ben som är rörliga.



Påskade lite annat i går med. Så på bordet är det lite gräs med kycklingar i. Mysigt med lite pynt. Nu blir det inte så mycket traditionelklt påskfirande med tanke på fotograferingen på lördag. Men Lite mysigt måste man ha ändå.
Nu komemr bekännelsen med. Vägde mig i går. Det har ju gått himla bra sedan i januari men i går hade jag gått upp 0,5kg. Så dåligt men jag skyller lite på VV. De har haft erbjudande på sina supergoda barer. Tag 3 betala för 2. det är väl det sämsta stället att ha ett sådant erbjudande på. jag ahr ju naturligtvis tryckt i mig alla tre paketen. Inte konstigt att man går upp. Nästa kampanj de borde ha skulle vara "Tag 1 betala för 4". Ska ge det som förslag.


Sol ute sol inne...

Jadå. det är det faktiskt känns rätt bra. Oscar hade feber i går. inte mycket men väl en grad högre än vad han brukar ligga. 36,8 brukar han ligga på. Så i går var det en seg hemmadag. Men tillslut lyckades vi ta oss ut en sväng i allfall. Oscar får vara hemma i dag med. Ingen feber nu men vi hoppas kunna gå i morgon då det är påsklunch. Vå försöker ta oss ut i allfall i dag. Fortsätta klippa ner perenner och räfsa lite. Det är mysigt.

Skönt i allfall att lilla L mår bättre och är hemma.

Son vanligt

är vi tidigt uppe, jag och Lucas. Oscar sover fortfarande. Hoppas på ingen feber. Vill ut i solen i dag.


Stackars lilla L

Lucas moppekompis är sjuk. Ligger på sjukhus nu. Vi tänker på dig lilla L. Hoppas allt går bra.

Att det aldrig får vara riktigt bra.

Ush är så trött på allt vad sjukdomar heter. Nu är K på väg till jkpg med lilla L. Han är inte det minsta pigg. Hoppas de hittar vad det är.
När vi gick från ÖF i dag klagade Oscar påa tt han var trött. Det ahr han gjort länge nu. i flera veckor. jag ahr tagit febern men ingenting. Nu tog jag igen och det visade 37,6. Inte feber men förhöjd temp då ahn brukar ligga på 36,7. Och trött är han. Det syns. Så det blir väl till att vara hemma då. Inte vill han gå ut heller. jag som är så sugen.
Jag tappar allt sug när det är sjukdomar.

Supersöndag

I dag var vädret inte riktigt lika fantastiskt som i går. Då var vi ute hela dagen. Klippte det sista på träden, räfsade, åkte med ris till tippen, beskar syrénen med mera. Det var så ljuvligt ute och Oscar på supergott humör. Lucas satt i vagnen och en stund på en filt i sol/skuggan. Så härligt. Älskar att arbeta i trädgården och när vi gör det tillsammans är det ännu roligare.
Lyckades även få Oscar att prova den stora cykeln i går. Förra året var han varken intresserav av trehjuling elelr något annat cykelfordon. Men i går efter att ha brottats med en allt för liten trehjuling så provade vi stora cykeln och det gick jättebra. Det var en mycket stolt kille som cyklade hela vägen bort till mormor. Men han var lite bekymrad över att det inte fanns cykelkorg eller ringklocka.

I dag blev det en tur till jkpg. Lämnade tillbaka mattan och lyckades få tag på två ringum-mattor. De där små. I en färg som utgått. Dessutom netsatt pris. Blev superglad. Oscar fick en Wall-E. Och de sover nu på kudden tillsammans :)

Hoppas på finväder i morgon då det blir promenad till ÖF. Påskfest. ska se om dom blir tomtar elelr vad de blir utklädda till. Oscar ville vara en gran när jag frågade honom. En påskgran :)



Såpbubblor. Ett tydligt vårtecken...

   

Lucas på altanen




Klipper lite i äppelträdet

 


Oscar hjäper till med att lufta jorden i potatislandet...

Uppe med tuppen

Ja i det här hushållet finns det inget som heter sovmorgon. Lilla prinsen vaknade strax efter 6 i dag och jag tog med honom ner. Oscar har varit så trött ett par dagar och behöver sova ut. Tror jag i allfall :) Så nu sitter jag och Lucas här med stängd dörr. Jag har tokletat efter hans täcke till vagnen. Åkpåsen börjar bli lite för varm nu. Men jag kan inte hitta täcet. Så irriterande. Får fortsätta leta när resten av familjen behagat gå upp.

I går var vi på ÖF. Tog en promenad ner så Lucas skulle sova. Sov en sväng inne på ÖF med trots stoj och stim. Det är så dumt i nya lokalen.Utanför är det barnvagnsparkering, visst det är ju bra. men lite obehagligt känns det att irra sig in mellan gångarna. Man ahr ingen koll på barnvagnen när man är i ÖF:s lokal. Så jag bar in insatsen och det funkade ju. Men just den biten var mycket bättre i gamla lokalen. Annras är det jättefräscha lokaler.
När vi ätit lunch hade ajg lovat Oscar en glass på trappan. Medans han fick den gjorde jag gröt till Lucas. Så tittar jag ut genom fönstret och ser hur Oscar pratar med lucas santidigt som han håller fram sin glass.
"Mamma vi delar på glassen. Vi är glasskillar" kommer han in och säger. Där får man för man tjatar om att dela...


En ljuvlig dag


♥ Liten bulle var så ledsen i natt  ♥


Och tyvärr en inte riktigt lika ljuvlig natt. den har rent ut sagt varit för jävlig. Började i går kväll. lucas var så orolig och ledssen. Det bara blev värre och värre. Verkade som ahn ahde ont i amgen men vet inte. Hade fått lax med potatis och vitlök. Och varje gång som han fått det har han blivit väldigt gnällig. Kan amn vara allergisk mot lax? Elelr är det vitlöken som spökar? Att ficken varit fryst så det blivit konstigt? Äh jag vet inte men hade sämst samvete i världen i natt. har väl max sovit 2 timmar totalt och hjärnan känns mjukt inbäddad i fetvadd.
Hoppas bara han sover i natt. Lilla bullen.

När jag lämnat Oscar i morse la jag Lucas i vagnen och sedan tog vi en lite promenad så hans kulel somna. Det gjorde han fort och jag kände att i dag ska jag bara tänka på mig. Inte städa och känna mig stressad över llt jag inte gör. I dag ska jag ta hand om mig. Väl hemma fixade ajg en kopp kaffe och satte mig i solen på trappan. Det var en sån riktig uppladdning. Helt sagolikt skönt var det, ganska tyst, Lucas sov och solens varma strålar i ansiktet.
Det fick mig att orka denna dag trots hjärnan känns helt off tack vare sömnen. Eller inte sömnen :)

Var på viktis i dag med. - 0,7 denna vecka. Så härligt. Nu är det totalt 11,1 kg minus sedan januari. Om man tänker sig en

10 kg säck med potatis... Det gör en del. Jag känner mig stolt. 


 ♥ Mina fina prinsar äter mellanmål i solen. Detta var i söndags. ♥


RSS 2.0