Äntligen fredag

Det är något speciellt med fredagar. I allfall för mig. Det finns en förväntan över något. Som om något spännande snart ska hända. Visserligen gör det sällan det men i allfall. I kväll blir det mys till Let´s dance. Huset är städat, barnen rena och mätta och värmeljusen ska snart tändas. Lite mys sådär. Lucas sover redan och snart blir det lite läsning med Oscar.
Vid kl 9 gav jag och Kristina oss i väg med alla barnen. Vi gick ner till sjön och matade fåglarna. Oscar var så duktig och han tyckte verkligen det var kul. En and var tillochmed framme och nafsade efter bröd i hans hand :)
Sedan gick vi förbi blomsteraffären. För i dag....

OOooOOooOOooOOoo GRATTIS PAPPA 65 ÅR ooOOooOOooOOooOO

Har inte en enda bild på min far... Det är illa. Ska fixa en i morgon. Vi ska till Jensens i morgon och fira honom. Världens bästa restaurang om man vill äta gott och så bra miljö för barn. Plus att de är så barnvänliga. Man känner sig välkommen och inte i vägen när man har barn. Och deras glassbuffé går inte av för hackor! Åka tåg till oscars stora lycka.

Ha en underbar fredag. Det ska jag...

Happy torsdag

elelr vad ska amn säga. Oscars hosta är mycket bättre. Men den finns där. Får se om han får gå till dagis en sväng i morgon. Vi avvaktar. Lucas har börjat gå ordentligt mycket i gåstolen. Det är hjulen som är lite sega bara. Men nu går det riktigt bra.  Men trösklaran är svåra. Vill ah ett stort öppet hus med bra golv och breda dörrar.


Lönen har kommit. Så underbart. men den försvinner nog snabbt igen. Så sorgligt. Vill kunna handla saker men det känns som det aldrig finns utrymme för något.
Var på VV i går med. -0,3 kg. Inte mycket och dessutom på två veckor. MEn ajg skyller påa tt jag varit sjuk och inte ätit som man ska.

När jag efter morgonbestyren i dag satte Lucas på sin filt, slängde han sig framåt och nästa gång jag tittade till honom ca 1 minut senare såg det ut så här...

Han bara somnade...

Oscar har fått lite att dricka och tittar på film. I kväll ska jag på gympa. Jippi!


Sjuka igen

det är ju ingen idé att skriva egentligen. Nu är Oscar sjuk igen. Hostar som en tok och har feber. Får inte tag i barnmottagningen helller. Får avvakta tills i morgon. Jag går inte till vårdcentralen. En hög med inkompetenta människor 'är det enda som finns. Dessutom har de inte fått lära sig hur man bemöter barnen.
Skulle egentligen åkt till jobbet i dag och sagt hejdå till en jobbarkompis som slutar. Men tyvvär. Mina älskade små barn satte stopp för det,. Kan ju inte dra med en hostig Oscar in dit och ingen barnvakt har jag.
Ush jag är så jäkla trött på detta. Vill ha friska glada barn.

Var på ica en sväng i går. Kollade in bokrean där. Köpte Tusen strålande solar. Vilken underbar bok. Knappt jag kan slita mig. Sedan blev det, bila med barn, barbapappas teater och gissa hur mycket jag tycker om dig. Just det Lucas fick en liten mjukisankabok med. 19 kronor. Ska hänga den på vagnen är planen.

Nu blir det lite mellis, sova för lillprinsen och lite medicin för storprinsen.

GRATTIS!

Är royalist ut i fingerspetsarna. Fick just reda på att förlovningen är officiell och att det blir bröllop 2010. Ungerbart. kan inte annat än gratulera. Hoppas att de får många lyckliga år tillsammans.




God morgon

Tisdag och solen skiner. Känns väldigt bra. Lucas lite sur men det går över. I dag blev vi klara tidigt. Hela 1 timme innan vi ska vara på dagis. Inte illa. Iof finns det en diskmaskin som är full av ren disk men det låtsas jag inte om...
Jag gjorde ett så himla fint dopkort i går. I form av en dopklänning. Så har ajg satt dit spets nertill. Ser nu att limmet ajg limmade med har blivit gult. Ser jättefult ut. Med gula fläckar på spetsen. Så det blir nog tilla tt göra ett nytt. Jag som blev så nöjd. Tack Petra för inspirationen...

Fläckarna syns inte väl på kortet men där spetsen är fäst är det nikotingult. .

Har även slagit in paketet till dopet vi ska på. Inuti silkespappret så ligger presenten... Å det ska bli så roligt att få överlämna allt. Hoppas de blir glada. På hjärtat står det "Ett näpet litet flickebarn har påbörjat sitt liv. Så vacker som hon föddes så vacker ska hon bli."


Dagen går i sakta mak

vi tar det mycket stilla i dag. Oscar är på dagis. Lucas har just ätit en portion hemlagad köttfärssås med spaggeti. massor av vitlök och örter. Han gillar inte nurkmaten längre har han kommit på... Både bra och dåligt. Men men bara han äter.


Lucas under bullbaket. Matdags för honom.

I går bakade vi bullar. Oscar vill göra egna små billar. Så det gjorde han. Missade att ta bild när de gräddats. Men de blev jättefina.


Oscar och bullarna. Han har en liten plåt till sina bullar. Mycket viktigt enligt honom.

Försäkringskassan...

Du har plats 146 i kön. Beräknad kötid är 7 minuter. Just nu är vi 109 handläggare som kan hjälpa dig...
Du har plats 126 i kön....
Går ganska fort ändå..
117 i kön men 108 handläggare. Undrar vad som hände med den sista. Fikapaus kanske.



Snöig söndag

Vakande av att Lucas bökade i sin säng. Han vaknar några gånger och bökar på natten men får ingen mat. Han somnar fort om. Nu har han börjat vända sig till mage även på natten och gör det hela tiden. När vi skulle sova i går kväll tittade jag som vanligt till pojkarna. Lucas låg på mage och sov med händer och fötter lite överallt. det slår aldrig fel. han vaknar kl 00.05 och 06.00. Kl 06 tycker han att det är dags att gå upp. Men vi ligger kvar och hann pratar lite och kl 07 brukar Oscar komma in. Sedan ligger vi och tittat på bolibompa allihop en stund tills det är dags för frukost vilket blir ganska fort. Senast 7.30 då Lucas ju inte ätit något sedan 18.30. Knappt en hel flaska välling.
I morse i allfall. Kl 06 ringer jouren till Frej. Så han fick snällt åka i väg i snöblåsten. Det var något som frusit på jobbet så han fick skotta. 30 minuter var han borta. Men det blir en skvätt pengar. Skönt.
Ska maila min chef. han ringde i fredags då jag tidigare sagt att ajg kan tänka mig att börja hoppa in lite på helgerna snart. Men han verkade tro att jag ville börja jobba alla helger. Så ska maila och förklara hur landet ligger. 4 dagar i månaden är ju egentligen inget att bråka om men vill inte vara uppbunden. Ska skriva och förklara i allfall.

Melodifestivalen då... EMD var jag helsäker på att de skulle gå vidare. Men resten. Trodde nog BWO även om jag inte gillade deras låt något vidare. Tycker det var hyfsat i går faktiskt. Gillade Velvet med.

Nu ska vi spela zoomemory jag och Oscar.
Ha en bra söndag.

Skulel vara jättekula tt få reda på hur många som läser här. Snälla lämna en kommentar så jag får lite koll.

Ett hån

Kändes som ett skratt rätt upp i ansiktet när jag fick en lönespecifikation(!) från jobbet. Just rub it in!
 

Lördagsgodis!



Lördag och Oscar är fullt medveten om vad som händer då. GODIS! Det är det första han säger på morgonen. Är det lördag i dag? En riktig liten godisråtta. Älskar verkligen godis och njuter i fulla drag när ahn får sina bitar på lördagen. Så nu sitter han i soffan och myser. har hittat detta godiset. ekoligiskt, inga konstgjorda smakämnen eller färger. Bara naturligt. Det känns väldigt bra tycker ajg. Efter allt snack som varit om Azurfärgger och allt. ett tips bara. HÄR kan du läsa mer. Helt fantastisk jobb gör de. Tänker ge Oscar detta godiset i fortsättningen. Det är ju så lite godis han äter men när han gör det kan det ju lika gärna vara bra grejer...Finns på coop bland annat. Ska prata med Ica och Willys och se om de kan ta in det.

Pencillin och cocillana

Hemma igen. varit hos en väldigt bra doktor. hade halsfluss och fick pencillin och hostmedicin med. Sjukskrev mig i två veckor. Så kanske jag kommer upp till ytan igen...

Jag ser ljuset nu...

Världens bästa farmor var här i dag med. Hon och Oscar var ute och ¨kte pulka och lekte i två timmar så jag bara degade i soffan. Så lovely.
Kan inte äta något då det gör så förbenat ont i halsen så det blir bara te här. Frej hämtade pizza men det gick knappt ner. Smakade en liten bit bara.
I kväll blir det let´s dance och lite gott te...

Ha en underbar fredag alla ni.

Ska till doktorn igen

Fick tid kl 14.30. Ska till vårdcentralen. Nu fungerar det inte mer. Känner mig helt slut både fysiskt och psykiskt. Hoppas bara de hjälper mig. Måste få komma igen snart.
Nu är Farmor ute med Oscar och åker pulka. Lucas sover och ajg ska passa på att vila i soffan. I bland tänker ajg tillbaka på tiden då man inte hade barn. Det var lättare när amn var sjuk, man kunde dega en hel dag i soffan utan att någon ville titta på thomas tåg elelr ha amt elelr något annat. Jag ångrar dem naturligtvis inte på något sätt men just när man är sjuk skulle det vara skönt med lite förståelse från deras sida... I allafall lite.
Nu är de väldigtr snälal och skötsamma men Oscar börjar nog bli lite uttråkad. Förstår honom fullt!

Nu vill jag:

* Bli HELT frisk
* Ha friska barn och man
* Inte bli sjuk mer innan hösten. Helst inte då heller men jag vet ju hur det blir...
* Ha vår! Toklängtar ut i min trädgård
* Att någon lagar god och nyttig mat åt mig
* Att någon tar hand om monsertvätthögen och sedan stryker den

Urk

Just nu känns allt skit. Dundermega förkyld, hög feber, hosta, ont i hals och öra. Mandlarna är som två biffar. Ska det verkligen vara så? Orkade inte ta mig till vc för deras öppna mottagning. Får se om jag gör det i morgon.
Känner mig som en urvriden disktrasa.
Vi har varit sjuka sedan september med än det ena och än det andra. JAG ORKAR INTE MER NU!
Och så detta med hjärtat. Man blir orolig. Lägg till att barnen ska vara hela och rena, man ska träna, det ska vara städat, struket, tvättat, akrivera barn, vara ute, laga nyttig näringsrik mat från grunden på max 15 minuter... Nää jag säger upp mig snart.
Jag vet att det är så för alla och att jag har höga krav på mig men det hjälper inte. Önskar ajg var som Lotta på bråkmakargatans mamma. Men jag är långt därifrån... Sedan blir ju allt jobbigt när man inte är pigg. Men jag var bara tvungen att gnälla lite.

DÅLIGT

Orkar inte skriva mycket.
Fick åka till sjukan igen i går. Syjbortfall och domningar i händer och läppar. Sov i korridoren, har nu hög feber och är tjock i halsen. Har gjort UL på halsen men inget var konstigt. Inget VV i dag :(

Dansande bebisar

Har varit på första lektionen babydans. trodde väl det var lite att man dansar med sin bebis. Så jag och vännen Anna traskade dit med våra små, satte dem till rätta i sjalen och var inställda på lite svängom.

Men. Som Mr Irving skulle säga. Det var inte alls så. Detta var värsta träningspasset plus 10 kg då för Lucas hängde ju i sjalen. Nej nej. det var inget för mig. För mycket koreografi och så. Men de andra verkade gilal det så då struntar ajg i att komma med förslag utan tackar för mig helt enkelt. 
När det var slut så ajg att jag hade missat samtal från dagis. SHIT tänker jag. Men ringer upp. Så har ett barn kräkts där. Så ringer Frej så han hämtade Oscar. Inget mer dagis denna veckan.
Bytta kläder på honom och hoppas att vi har turen med oss. Har tvättat händer och spritat dem. Håll tummarna.

So long så länge.

Dagen

Efter lunch pyser vi till Kaxholmen och avundas detta vackra hus... Ska bli kul att träffa vännen igen. Och de fina barnen förstås.

Bjuder på en bild med-. detta är Lucas 7 månader. han blev ju det i går Lilla plutt. Vi var på babysim i går med. Det var inget för Lucas. han var livrädd. Borrade in sina små naglar i mina armar. Sedan hade de satt oss i fel grupp. Måste gå en med mindre barn. Så nästa vecka blir det nog bättre. Ananrs skippar vi det. han ska ju inte vara så rädd. Tycker det var kallt i bassängen med.
Lindha. Vilken grupp går Olle i? De är ju nästan lika våra pojkar. Oscar börjar på miniplask på söndag med. Ska bli kul.




Vi var i pulkabacken en sväng med. Oscar sparkar med benen för att det ska gå fortare. Så är det ett gupp man kan åka över. Jättekul tycker han!

För 7 månader sedan...

Såg det lite annorlunda ut. Det var dagen som Lucas föddes. Lilla gullbullen!

Fasen vad fort tiden går. I dag ahr jag gjort kycklinggryta till honom med vitlök och örter. Blev dock lite mycket timjan, det luktar ärtsoppa höär nu. men vi får se om han äter. I går på kalaset åt han en hel stor burk med mat.

Lucas sover, Oscar och Frej är ute. Jag har lagat lunch. I eftermiddag blir det lite babysim. Ska bli mysigt.

Bjuder på en bild från i går.

Kalas

Då har vi varit hos frida på kalas. Jättekul Alal barnen skötte sig utmärkt.

Vid lunch kom Oscar och Frej hem. Då hade de varit och slängt skräp. Även stannat på blomsteraffären... Oscar hade valt blomma och frej hade valt en annan. Så jag kan inte klaga. Blev så glad!
Oscar hade visst varit väldigt bestämd. Mamma vill ha en sån. Så de fick köpa båda två. Så fick ajg en ask toffife. Smask. tog 3 st sedan fick Frej resten. Annars hade jag ätit upp hela asken.

Apropå hjärtan

efter den lilla händelsen som jag råkade ut för förra helgen så tänker jag mycket på alla som har problem med sitt hjärta. Läste om lilla Abbe  tillexempel. Vet att det finns så många med hjärtfel/problem.
Har köpt en sådan här fin pin.
Då stödjer man Hjärt och lungfonden . Den kostar 25 kronor. Inte så mycket kan tyckas men det gör skillnad. Köpte min på hemköp.

Utmärkelse

Tack Arwens mamma för den fina utmärkelsen!



Så skulle man lista fem saker man är beroende av.
* Familjen
* Telefon
* Dator
* Smörgåsrån
* Cola zero

Alla hjärtans dag

Stor kram till alla mina vänner på alla ♥-dag. Ni är guld värda!
dagen bjuder på födelsedagskalas och sedan en sväng i snön. Barnen har uppvaktat sin pappa med godishjärtan. Får se om älsklingen har tänkt på vad det är för dag. Han har tyvärr blivit lite slarvig med sådana dagar. Som i dag, mors dag och vår bröllopsdag med mera. Jag älskar att bli uppvaktad. Det behöver inte vara något dyrt eller ens någon sak. Bara ett kort där det står något snällt. Att han faktiskt gått och valt ett kort till bara mig... det räcker.

I stället var det. "Hade vi inte haft så ont om pengar så hade du fått..."
Känns lite tråkigt. Men tyvärr är väl karlar sådana.


Fredag den 13:e

Det är det i dag. Än så länge har dagen varit kanon-. UNDERBART väder. Sol och massa snö. Tidigt i morse var vi ute. Promenerade tillsamamns med Kristina och barnen runt sjön och matade fåglarna. Sedan en snabb visit i lekparken och vidare till Ica. Det är dags för fredagsbaguette. I kväll blir det med sallad, ägg och räkor. Mumma. Oscar var väl medveten om att det alla hjärtans dag så vi köpte överraskning till pappa. Men det ringde han givetvis och berättade för pappa :) Gullungen. "Pappa, vi har köpt allahjärtans dag till dig, GODIS". Svårt att skriva som han sa det men något sånt i allafall.

Har just gett Lucas mat. Hemlagad köttfärssås med pasta. Han åt! Ordentligt och klöktes inte en enda gång. Vad lycklig jag blev. Är det någon som har tips på mer som man kan laga till ett litet troll så säg gärna till.

Just det har ju blivit utmanad igen... Väljer en ny mapp helt enkelt. Detta är 6:e bilden i 6:e mappen. Fast i en annan mapp. Svårt att förklara.


Midsommardagen 2008. Tämligen jättegravid. Ser väldigt sur ut men det är jag inte. Var nog inne i TV:n. 28 kg tyngre än i dag...

Just det glömde berätta. Var ju på gympa i går igen. Det är så himla kul. I dag satt stegen lite bättre med. längtar redan till måndag.
Skriver kanske mer sedan. Ska ta hand om lilla bullen.

Då så

nyss hemkommen från möte med personen som är ansvarig för ambulanstransporter. Ett bra möte. Får se vad det för med sig.
Men än har inte doktorn ringt. Väntar ju på svar om min sköldkörtel. Men han har inte hört av sig än. Hoppas han ringer i morgon. Annars får jag väl ringa till Eksjö

I går var det ju VV igen. -1,6 kg denna vecka. Totalt har jag gått ner 6,9 kg på 5 veckor. Tycker det är bra ja...
Var även på barnkalas hos min goda vän i Kaxholmen i går. De har byggt ett sprillans nytt hus. Så underbart fint. Helt grön av avund blir jag.  Vitt, ljust och mycket fönster. Helt fantastiskt.


Storprinsen på kalaset


Lillprinsen på kalaset.

Erika och Frida var här en sväng. Vi gick ner till stan sedan busade vi lite hemma. Kolla den gullungen!

en bild till

Min älskade vän Erika. Tack för att du finns!

Jag och Erika i badet...

Jennie ytterligare en fantastisk vän.

Vad det känns skönt

att man har vänner som bryr sig om en. TACK allla för era ord, tankar, kommetarer, samtal och blommor. Det värmer otroligt att det finns vänner som bryr sig. TACK!

Här kommer en bild från när vi var på SPA. Den första bilden är från hotellrummet. När vi fått på oss mysiga morgonrockar. jag bjuder påa tt jag ser ut som en flodhäst...
Sedan blev det bubbel. det var innan allt snurrade igång. Efteråt blev det inte mycket bubblat.






♥♥♥ Lite blommor som jag fått. Den första från Jennie, den andra från hotellet och den tredje från Fam Vallgren. ♥♥♥

Sju sanningar

Linsha har utmanat mig att skriva sju sanningar om mig. Jag utmanar er som läser att göra det samma.

1. Jag är sjukt rädd för magsjuka och blir så arg på folk som inte håller sig hemma när någon i familjen är magsjuk. Smittan sprids ju bara vidare.
2. Jag har haft hjärtflimmer. En obehaglig sak men medicineras nu.
3. Jag älskar trädgårdsarbete. Längtar sjukt mycket till våren och efter mina land.
4. Jag älskar mitt hus men vill ändra allt :)
5. Jag har trefärgsfobi. Kan omöjligt klara av att ha tre färger på mig samtidigt.
6. Måste matcha barnens strumpor och Lucas napp till kläderna. Annars går det inte bra.
7 Jag är magasinoholic. framsörallt föräldrarmagasin. Köper dem alla.

Då så... Ni som läser. Haka på och gör samma sak.

Det blir inte alltid som man tänkt sig...

I går var det ju dags för lite spa och mammalyx. Såg fram emot det jättemycket. En heldag med två av mina bästa vänner. Avslappning sköna behandlingar, träna och bubbla.
Vi kom till hotellet och fick vår nycker. Gick upp och bytte om på vårt hotellrum. Vi var så förväntasnfulla. På med tofflor och morgonrockar.
Åkte hissen ner och hoppade i bubbelpoolen. Ganska snart var det dgs för den ena tjejesn behandling. Jag och den andra satt i helt ljuvliga massagefåtöljer. Sedan nästa tjejs tur. Den första tjejer tyckte behandlingen var helt underbar och kände sig så avslappnad. Sedan var det min tur. Vi hade alla valt kurbad med ansiktsvård och det var verkligen skönt. Förutom att jag flöt i väg. Badkaret var för stort !?
När jag gick upp och torkade av mig kände jag att jag blev supersnurrig. Satt mig ner och förklarade detta för hon som gjort behandlingen. När jag vaknar upp ligger ajg på klinkersgolvet och fattar ingenting. Jag hade tuppat av, trillat in i ett skåp och hade jätteont i huvudet.
Det kom folk fråna lla håll och kanter, ambulans ringdes, men avbokades, har ingen aning om varför. Fick lite frukt ocha lla da att det var värmen. men det kändes ändå inte bra. efter en stund fick ajg sätta mig i en mjuk stol. hade hela tiden svårt och andas och ont i bröstet. Som ett tryck eller som om någon satt på bröstkorgen på mig. Sa flera gånger till att det känns inte bra. De rådfrågade någon läkare som menade att det var ångesten. efter en god stund sa jag. Nu vill ajg att ni ringer. Detta känns inte bra. Så det gjorde de.
Ambulansen kom och hade en ganska tråkig inställning tyvärr. Kändes som jag störde dem ocha tt de tyckte man var löjlig.
Okej sa de, du kan få åka till Eksjö men bara för att du har ont i huvudet. EKG:t kommer inte visa något. Men vi akn väl göra ett sånt då.
Sedan blev det fart på dem. Det visade sig att ajg hade flimmer på hjärtat och jag fick snällt hoppa :) in i ambulansen. Åkte dit och det kändes inte bra. Till akuten kom vi och fick väääänta. Tillslut kom en jättegullg doktor som ville att ajg skulle stanna kvar. Ville inte det men lät mig övertalas.
Åkte till hjärtintensiven. Upptäckte ganska snart att det var ganska ont om 27 åriga småbarnsmammor bland patienterna ;).
Fick i allafall ett eget rum och tittade lite på tv. Kopplades till EKG och flimmret fanns kvar. Det beslutades om medicinering. Något som ska hjälpa hjärtad att sänka farten lite. Blodprover togs, blodtryck, kanyl i handen med mera. Jag som är så nålrädd. Men det gick bra.
Kände fortfarande av hjärtat och trycket. Tittade i allfall på melodifestivalen. Rätt låt vann förövrigt.

Saknade mina underbara prinspojkar så otroligt. Grät massor.
Somande tillslut och då kommer de och flyttar på mig. Det är fullt och mitt rum behövs till någon annan. Så ajg fick sova i ett förråt. Elelr sova. Det gjorde jag knappt. Det pep överallt coh ofta kom någon in och behövde ditt eller datt.

På morgonen kändes hjärtat fortfarande konstigt och medicinen hade inte hjälpt Så då blev det steg två. Jag sövdes ner och de stannade hjärtat snabbt och startade det igen. Och då såg de att det slog rätt igen.
Fick även göra ultraljud på hjärtat och träffade hjärtöverläkaren. Det blir uppföljning. Hela dagen och antten har jag varit kopplad till EKG.
Nu har jag i allafall fått komma hem. Känns skönt.Men lite snopet på vårt spa. Vi pradade i hissen ner till spa:t. Tänk att vi äntligen är här. Säg ingenting än sa den ena tjenen. Tänk va!
De vet inte änn vad som orsakde detta. Men så ska det inte bli när man är 27...

Fredagsmys

Snart dags för Let´s dance. Klart det får bli lite fredagsmys även om man är vikt väktare. Baguette med sallad, kyckling, tomat, mozarella, vitlöksost. Cola Zero, smaskiga snacks och bar från VV.


Håll tumamr och tår nu. I morgon är det dags för SPA! Vill inte bli sjuk, elelr att någon i familjen blir det heller. Oscar är risig men hoppas inte det blir sämre.

Feber igen

I morse när Oscar kom in kom han med sitt vettenglas i ena handen och filten i andra och så helt ynklig ut. Mår du inte bra frågade jag.
"Näääää jag har så ont i min lilla mage" grät ahn fram.
Shit tänker jag. Magsjuka....
När han får lite fil piggnar ahn till. Tar några musbett på smörgåsen och dricker lite juice. Feber har han. 38,9...
IGEN.
Men det där med magen känns inte bra. Började täkna om det dels är öronen, eller att han ätit något med laktos i. Men han är ju inte intolerant och superkänslig. Jaja, vi får se. Men han mår bättre nu. Febern ahr sjunkt och lite gladare är han. emn vill gärna sova i soffan. Så det får han göra.

Det förklarar ju att han pratat i sömnen i natt och i går kväll. Då hade han nog ganska hög feber. Hur du känner man sig då som inte går in. Och han har varit trött i flera dar. Så det är väl det han hade innan som inte försvunnit ur kroppen.
Vi får se.

I mogon är det dags för MAMMALYX! Spa på hotellet hela dagen. Ska bli underbart. Inga sjukdomar mer nu tack!

Utmaning

Jag har blivit utmanad av Lindha...
Urmanar vidare då... MEn alal har ju blivit utmanade redan...
Men
Pastellmamman
Linda med Wilja
Sandra med Arwen
Paradise Pysselvrå

Jag utmanar er med samma sak som jag just gjort.

Min man är en riktig mappmänniska så det dräller av mappar. Vet inte om ajg gjorte rätt men detta är i allafall 6:e bilden i 6:e mappen blev denna. En bild på våra björnbär.

 

Den var ju lite tråkig så 7:e bilden i 7:e mappen är


ååå min lilla Lucas. I september äör den tagen. Lilla bebisen...

I dag var Oscar hemma från dagis IGEN. De ringde och ett barn hade kräkts på morgonen och fick gå hem. Så då höll vi oss hemma. Men en kompis från dagis kom hit och lekte så det blev bra ändå. Snart ska vi åka till Axel med och leka.
Vill inte riskera något. På lördag är det ju dags för lite mammalyx.
SPA!!!!
På Hotellet bara men ändå. Längtar som en tok. I kväll blir det vägning med. Har nog lyckats dra med mig två små vänner.

Träningsvärk

Nu har min kropp träningsvärk kan jag säga. I går var jag på Aerobic och bowlingen i söndags har satt sina spår. Massor av musker som inte är vana vid att arbeta har fått jobba.
jag visste ju att jag var otreänad men inte så otränad. Och allting hoppade så jag kom ur takt :) Måste införskaffa en bra träningstop. men vad göra åt degmagen?!

På förmidagen var vi hos Oscars kompis Edvin. De har byggt hus. Så härligt var det. Jättestort och fantastiska ytor. Pojkarna lekte jättebra. Blir så avis. Vill med ha ett stort fint hus. Kommer på massa saker vi kan ändra här hemma men allt ska ju kosta massor. En sak som var så fin var fönstrena som i sovrummen var vid golvet. Så när barnen leker får de ljus på sin lek, och kan sitta i fönstret och titta ut själva.



Lucas lekte med Sixten.

RSS 2.0