Brödbak
Jag var tvungen att testbaka ut Martins underbara bok. Det blev ett skållat rågbröd. Hur enkelt som helst men det tar tid så planering krävs. Men OJOJOJOJOJ vad gott det blev. Jobbigt var det inte heller, ett bröd som inte knådas utan som bara vänds och vrids. Håligt innandöme, kraftig skorpa och sådär underbart segt.
Och det var inte bara jag som gillade brödet. Det blev tummen upp från alla tjejerna på te/planeringskvällen. Tack tjejer. Men det hade inte varit något utan ert underbara sällskap.
efter jäsning i otaliga timmar och inte knådad en enda gång ser degen ut såhär. Snart in i ugnen
Ja, resultatet blev nästan som i boken.
Kommentarer
Postat av: Linda S
Så jäkla gott! Får man svära i bloggar?! ;-) Tack för att jag fick äta av ditt goda bröd!
Postat av: Jessica
Klart man får!
Stort tack söta du för den härliga kvällen. Roligt att du gillade brödet.
Postat av: Anneli
Ser lika underbart gott ut som det smakade...
Trackback