Chokladbollsdax

Innan påsk ville Oscar baka chokladbollar men då var vi ju magsjuka.
Idag efter dagis tog vi revansch!

Har länge använt flytande smör för att det är så smidigt. Gör inte det.
Blir otroligt lättrullat om man håller sig till vanligt smör!
Hade dessutom smeten i kylen före rullning och det hjälpte nog också till att göra livet enklare.

Så idag blev det inte bara smetätning och rundbalsrullning utan även några fina små regelrätta bollar =)

De flesta åts upp direkt efter tillverkning men finns ett 10-tal i kylen *visslar oskyldigt*





Titta pappa jag har skägg - pärlsockerskägg




Handrullat bevismaterial - samt några barnhandskurna rundbalar




Ge mig kniven, jag kan också skära rundbalar som storebror





Ej Delicato, bara delikat!



För oroliga mammors skull kan jag tala om att köket nu är dammsuget och fint igen!

Mvh Prinspappan

Kommentarer
Postat av: Anneli

Tack prinspappan för fina ord på mitt "vår-inlägg". Det där luddet älskar jag mycket =).



Bilderna här inne går ju inte heller av för hackor...mums! Och nu förstår jag äntligen varför ni alltid gjort balar innan...flytande smör...;-). Fast jag tyckte era balar var ganska söta faktiskt...

2010-04-09 @ 08:38:43
URL: http://fikamonster.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0